Ацетил-L-карнитин ALC-ALCAR

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка ацетил л-карнитин, Acetyl L-carnitine за отслабване и изчистване на мазнините

Борд Меню

събота, 4 февруари 2017 г.

Widgets

Ацетил л карнитин помага да се подобрят нивата на Глутатион

Какво е Глутатион


Глутатион не случайно се счита, за най-важен и мощен антиоксидант за тялото ни. Глутатионът е спечелил титлата "магистър антиоксидант". Glutathione е критично важна молекула, която е отговорна за нашето здраве и правилното функциониране на клетките и органите. Без адекватни количества от този антиоксидант ние ще се разболеем, и ставаме изключително уязвими към болести. Глутатион присъства във всяка жива клетка във всеки организъм на планетата, това е най-точното измерване за здравето и благосъстоянието на организма.

Тъй като тялото ни произвежда по естествен път Глутатион, повечето хора не го взимат предвид, и дори някои от тях никога не са чували за него преди. Но нашите нивата на глутатион започват да намаляват след 20 годишна възраст, този процес на спад в нивата е катализиран от болести, замърсяване, токсини и стрес. Ето защо е жизнено важно, да поддържат високи нива на Глутатион.

Най-добрият начин да се опише как Глутатионът работи, е сравнението "магнит за токсините". Преминавайки през нашите клетки Glutathione събира токсините, които се залепват за него, държейки се за тези вредни токсини ,той ги изхвърля от нашето тяло. Това може да помогне на черния дроб и сърцета, за предотвратяване на заболяване, инфекция и дори стареене.

Ние сме бомбардирани от токсини, химикали и стрес в нашия модерен свят, това води до появата на смъртоносни болести все по-рано и по-рано в живота. Чернодробни заболявания [1] и сърдечно съдови проблеми са вече често срещани явления и при млади хора. Типичният пример за възрастови болести е заболяването от Алцхаймер използва, то се появява на около 65 годишна възраст. Но днес появата на болестта на Алцхаймер се случва ДОРИ по-рано от 40 години. Това не е изненада при замърсяването на храната и използването на високо преработени храни, замърсяването на въздуха и питейната вода.

Избягването на всичко това е невъзможно, така че ние трябва да укрепваме нашите нивата на глутатион ежедневно, за да сме сигурни, че спомагаме за нашето здраве и дълголетие.


Как Ацетил л карнитин помага да се подобрят нивата на Глутатион


Преди години най-прекия и ефективен начин да се повишат нивата на глутатион, е да посетите лекар веднъж или два пъти седмично и да получите интравенозна инжекция. Това е скъпо, отнема време и е непрактично. Към днешна дата са на разположение хранителни добавки с глутатион, но е от значение за вашето здраве, каква е формата на глутатиона тъй като не всеки може, да се абсорбира от тялото.

Наскоро обаче откриването на ацетил глутатион таблетки направи повишаване на нивата на глутатион чрез орални приети добавки глутатион 250. Преодоляването на проблема с разбивка преди абсорбция, Acetyl Глутатионът поддържа своята цялост в храносмилателния тракт и може да се усвоява лесно от организма. Повишената абсорбция на ацетилиран глутатион, позволява достъп до всяка клетка в организма, включително и трудно достъпните мозъчни клетки.

По-малко преки методи за повишаване на нивата на глутатион включват допълващи градивните елементи или прекурсори, които са необходими за производството на този жизненоважен антиоксидант в тялото. N Ацетил цистеин е много популярна добавка, която подобрява производството на глутатион в тялото за кратък период. Alpha Lipoic Acid е друг основен елемент на Glutathione. Като допълвате в дневния си прием на добавки с тези глутатион прекурсори, заедно с glutathione 250 mg, повишавате нивата директно, така оптимизирате производството в рамките на тялото и ефективното рециклиране на глутатион.

Acetyl L-Carnitine и Глутатионът


Чрез прием на глутатион капсули и Acetyl L-Carnitine, можете да сте сигурни, че предоставяте на тялото си инструментите, от които се нуждае, за да се пребори с негативните ефекти от застаряването. Вие без съмнение ще се чувствате по-енергични, ще имате ясна мисъл и ще бъдете психически по концентрирани от всякога. Стареенето трябва да се забави, поддържайки жизненост и енергичност за толкова дълго време, колкото продължава живота. 

Вземете Вашето здраве в свои ръце и нека ползите от тези забележителни добавки Глутатион и ацетил л карнитин, говорят сами за себе. При прием на ацетил л карнитин се наблюдава значително увеличение на нивата на GABA и Глутатион.

Възползвайте се от най-ниски цени на глутатион от Fhl.bg-можете да ги закупите от онлайн магазина или на адрес София Черковна 60 магазин за хранителни добавки Фитнес и Здраве. Цената на ацетил л карнитин е доказано най-атрактивна в l-carnitine.bg!




Няма коментари:

Публикуване на коментар