Ацетил-L-карнитин ALC-ALCAR

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка ацетил л-карнитин, Acetyl L-carnitine за отслабване и изчистване на мазнините

Борд Меню

петък, 24 октомври 2014 г.

Widgets

Ацетил-л-карнитин странични ефекти

Отговора на този въпрос може да бъде 98%-НЕ.Но все пак са възможни ,макар и много рядко нежелани реакции от предозиране с ацетил-L Carnitine HCL.Страничните  ефекти са   временни и включват типични стомашно-чревни проблеми, като гадене, повръщане, диария и заедно с това главоболие, нервност,запушен нос  и умора.


За тези, които приемат много по-високи от препоръчаните дози, има и възможност за кожни обриви, по-интензивни стомашно-чревни проблеми, повишен апетит ,силно  изпотяване ,като миризмата на  потта и урината има мирис на риба!Други нежелани реакции, свързани с Ацетил-L-карнитин включват безпокойство и безсъние. 
Спазвайте препоръчителната дневна  доза  за тази  хранителна добавка Acetyl-L-carnitine  е в диапазон  между 1 и 3 грама на ден.
Противопоказания:ако приемате някакви специфични лекарства,моля консултирайте се за всеки случай с вашия лекар преди да ги комбинирате с Ацетил ел карнитин.Възможно е да се намали ефективността от медикамента.

Няма коментари:

Публикуване на коментар